RAW JEWELRY by CARON FITZPATRICK

raw jewelry

STOERE SIERADEN voor MANNEN met STIJL en LEF!
Stoere sieraden met een industriële en architectonische uitstraling gekenmerkt door simpele krachtige vormen, verfijnt en stijlvol. Deze sieraden zijn speciaal gemaakt voor mannen die iets bijzonders en unieks willen. Een sieraad maakt je outfit compleet en is een statement voor wie je bent en waar je voor staat, UPLIFT YOURSELF!
Sieraden ontwerpster Caron Fitzpatrick verbaasd zich al jaren over het feit dat mannen nauwelijks sieraden dragen, behalve de standaard trouwring. Waarom dragen mannen weinig tot geen sieraden? ”komt niet in ze op, lijkt ze onhandig te zitten, te veel gedoe, niet gewend om een sieraad te dragen”. Daarom de missie van Caron om mannen aan de sieraad te krijgen.

Raw Jewelry

De RAW Jewelry collection for MEN by CARON FITZPATRICK zijn stoere zilveren ringen. De collectie O-RINGS bestaat een serie zilveren ringen die een technische, industriële uitstraling hebben en met een minimalistische vormgeving. De ringen zijn voorzien van lijnen of kleine gaatjes waardoor er een grafisch grit en lijnenspel ontstaat. De ringen zijn er in twee standaard breedtes, 12 en 16 mm.

raw jewelry mannen ringen

Hidden Attachments

De collectie HIDDEN ATTACHMENTS daarentegen is een serie robuuste zilveren ringen die zwart gebeitst zijn waardoor ze een rauwe uitstraling krijgen. De ringen hebben iets weg van machine onderdelen zoals een tandwiel of een kogellager. Maar er is iets eigenaardigs met de ringen, het lijkt wel alsof de metalen onderdelen aan elkaar gestikt zijn met zilverdraad. Deze collectie gaat over beweging en verbindingen aangaan.

raw jewelry ringen

De sieraden worden ambachtelijk en met zorg en aandacht gemaakt in de ontwerpstudio / atelier van Caron Fitzpatrick in Amsterdam. De ringen zijn gemaakt van hoogwaardig Sterling silver. (1e gehalte zilver, 925) De prijzen van de ringen liggen tussen de € 145,00 en € 450,00. De online verkooppunten zijn: Twol24 ,  Segolda en de website van Caron.

Naast eigen collecties werkt Caron Fitzpatrick ook in opdracht, customized and personalized jewelry, ONE-OFFS! Caron Fitzpatrick is een out-of-the- box ontwerpster die woont en werkt in Amsterdam. Caron werkt met sterke concepten, haar sieraden vertellen een verhaal en hebben een boodschap. Ze heeft het ambacht van sieraden geleerd op de Vakschool voor Edelsmeden in Amsterdam. Daarvoor heeft zij eerst de opleiding voor sculptuur aan de Hogeschool voor de Kunsten in Breda en een grafische opleiding in Antwerpen met succes doorlopen. Al deze aspecten zijn terug te vinden in haar ontwerpen.

Ready to UPLIFT yourself, bezoek de website van Caron Fitzpatrick,  en like ze op Facebook en op Instagram.

website     www.caronfitzpatrick.nl

facebook   facebook.com/www.caronfitzpatrick.nl

Instagram   instagram.com/caronfitzpatrickjewelry

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Reacties

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.