Review Braun BT5030 baardtrimmer

review braun bt5030 baardtrimmer

We hebben allemaal baardgroei en dat moet natuurlijk wel goed bijgehouden worden. Je wilt een baard met uitstekende plukken en haren voorkomen dus trimmen maar. Uiteraard is het vinden van een geschikte baardtrimmer best een lastige klus. De ene heeft een onwijs dikke baardgroei, terwijl het bij de ander allemaal wel meevalt. Wij hebben onlangs de Braun BT5030 in handen gehad en deze uitgebreid getest. Lees onze beoordeling op verschillende punten hieronder. Lees hieronder de review Braun BT5030 baardtrimmer, met plus- en kleine minpunten.

Compactheid

De Braun BT5030 is enorm compact. Met een lichte gebogen handvat, ligt hij heerlijk in de hand. Daarnaast is hij op verschillende manieren goed vast te houden. Zowel bovenlangs voor de wangen, als onderlangs voor de nek. Dit maakt het trimmen gemakkelijk en aangenaam.

compactheid bt5030 van braun

Precisie

De baardtrimmer is een koning in precisie. Met verschillende standen kun je op de millimeter nauwkeurig je baard netjes trimmen. Door een handig draaisysteem kun je de baardtrimmer kop eenvoudig afstellen. Met in totaal 12 standen kun je op verschillende lengtes je baard trimmen. Het is mogelijk om je favoriete stand ‘vast te zetten’. Hierbij kun je niet per ongeluk het draaisysteem draaien. Het zou je maar gebeuren dat je opeens 1 millimeter trimt, in plaats van de 5 millimeter die je van plan was.

precisie baardtrimmer

Batterijduur

De BT5030 dient na twee trim beurten opgeladen te worden. Uiteraard hangt het af van hoelang jij doet over het trimmen van jouw baard, maar gemiddeld is de baardtrimmer na twee keer trimmen aardig leeg. Je krijgt bij de Braun BT5030 een oplaad kabel, die je eenvoudig onder het apparaat kan pluggen. Je kunt het apparaat niet gebruiken terwijl deze oplaadt.

Gebruik in het algemeen

We zijn zeer te spreken over de baardtrimmer van Braun. Door de vele lengtes is hij erg precies in het trimmen van jouw baard. Daarnaast laadt de baardtrimmer snel op en ligt hij lekker in de hand. Om precieze lijnen te scheren, om je baardgroei af te grenzen, dien je de kop van de baardtrimmer af te halen. Helaas worden de snijblaadjes aan de top van de baardtrimmer, naarmate je hem gebruikt, erg heet. Dit kan naar aanvoelen. Het is dan beter om de baardtrimmer even te laten liggen, of te beginnen met het afgrenzen van je baard.

Conclusie review Braun BT5030 baardtrimmer

Het is een prachtig apparaat en gaat zijn concurrentie ver voorbij als we kijken naar de kwaliteit die deze trimmer levert. Hij gaat eenvoudig door de baard heen en vermaalt de haartjes eerder, dan dat hij deze echt afsnijdt. Dit zorgt ervoor dat de trimmer niet aan je baard ‘trekt’ en maakt het trimmen een stuk aangenamer. De baardtrimmer is makkelijk mee te nemen en is snel opgeladen. Voor 49,99 heb je zo’n baardtrimmer van Braun in huis. Dit is een zeer lage prijs, gezien andere merken hier ruim boven zitten met mindere kwaliteit naar onze mening.

Zelf zo’n Braun BT5030 kopen? Koop hem hier eenvoudig via Coolblue.nl! Wat vind jij van de Braun BT5030 baardtrimmer?


Dit bericht bevat een affiliate link. Hoewel dit bericht affiliate gerelateerd is, bevat het bericht 100% onze eigen mening en zijn we hier niet voor betaald. 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Reacties

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.