Review JBL Clip 2 ; dé speaker voor onderweg!

Review JBL clip 3

JBL is de laatste tijd aardig op dreef met het lanceren van nieuwe producten. Recentelijk heeft JBL weer een nieuwe portable speaker uitgebracht; JBL Clip 2. TheDudes mochten hem testen! Lees hier de JBL Clip 2 review.

Look and feel JBL Clip 2

De JBL Clip 2 komt in een eenvoudige verpakking. Een plastic doosje die eenvoudig te openen is. In de verpakking zitten de JBL Clip 2 speaker, een Micro USB kabel waarmee de speaker opgeladen kan worden, een garantiekaart en een handleiding.
De JBL Clip 2 is speciaal gemaakt om mee te nemen, en voelt erg stevig en solide aan. De speaker is, zoals de naam al zegt, bevestigd aan een stevige clip. Hiermee is het erg gemakkelijk om de speaker aan bijvoorbeeld je tas te hangen. Hij weegt namelijk bijna niets. Je kunt ermee fietsen, hardlopen of mee chillen in het park.

review jbl clip 2

Review specificaties JBL Clip 2

Wij zetten de volgens ons belangrijkste specificaties van de JBL Clip 3 op een rij.

Wireless Bluetooth streamen

De JBL Clip 3 beschikt over Bluetooth, waarmee je draadloos je muziek kunt afspelen in hoge kwaliteit. Denk hierbij aan bijvoorbeeld je smartphone, tablet of laptop. Ideaal dus om mee te nemen onderweg, of ergens in een hoek van je kamer te plaatsen. De speaker beschikt trouwens ook gewoon over een 3.5mm audio ingang, waarmee je met een kabel de speaker kunt aansluiten.

Goede accu

Volgens TheDudes, naast het geluid, één van de belangrijkste aspecten van een draadloze speaker; de accu. De JBL Clip 2 beschikt over een Li-on accu. Met een volle accu, is het haalbaar om tot maar liefst 8 uur lang je muziek af te spelen.

IPX7 Waterproof

Zoals vele andere JBL Speakers is de JBL Clip 2 Waterproof. De officiële specificatie is IPX7 Waterproof. Dit houdt in dat de speaker maximaal 30 minuten in maximaal 1 meter diep water kan worden gehouden. Een regenbuitje moet hij daarom makkelijk aankunnen.

Review geluid JBL Clip 2

Het belangrijkste aspect van een draadloze speaker; het geluid van de JBL Clip 2. Ondanks dat de draadloze speaker slechts zo groot is als je handpalm, en te koop is voor slechts €60, komt er voor dat geld een behoorlijk goed geluid uit. Vaak zie je bij speakers uit deze klasse dat het geluid schel is. Dat is bij deze speaker absoluut niet het geval. Tot ongeveer 80% van het volume is het geluid helder, heeft een redelijke bass. We hebben diverse soorten muziek uitgeprobeerd, en komen tot de conclusie dat de speaker prima presteert op alle genres.
jbl clip 2 review

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Reacties

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.