Review Sennheiser PC 373D: Wat een sound!

review sennheiser pc 373d

Review Sennheiser PC 373D gaming headset

Wij houden wel van een potje gamen op z’n tijd. Bij een game-sessie is het echter wel belangrijk dat je hier optimaal van kunt genieten. Onder andere het geluid is een belangrijk element waar we wat dieper op in willen gaan. Niets is namelijk zo irritant als iemand in je omgeving die gesprekken wilt beginnen, terwijl jij een tegenstander opwacht. Onlangs hebben we een aantal headsets bekeken die aan onze wensen zouden voldoen. In onderstaande review hebben we de Sennheiser PC 373D getest, een headset voor gamen achter de PC. Bekijk onze review Sennheiser PC 373D hieronder.

Al gelijk bij het openmaken van de doos viel ons een ding direct op: wat een luxe. Met een stoffen doos met een zachte binnenkant hadden we gelijk het gevoel iets comfortabel in handen te hebben. We konden dan natuurlijk ook niet wachten om te horen wat voor geluid eruit de headset zou komen. Na snel een game te hebben opgestart hebben we Sennheiser PC 373D aangesloten op de PC. Hoewel er, net als bij elk ander type hardware, veel beschrijvingen zitten van aansluiten, was het hier gewoon pluggen en gaan! Check hieronder de plus- en minpunten in onze ogen op verschillende aspecten.

Review Comfort

+ Zit enorm lekker
+ Niet zwaar
+ Goed verstelbaar
+ Zachte oorkussens

– Jammer genoeg niet opvouwbaar
– Microfoon soms irritant, maar kan eenvoudig omhoog geschakeld worden

Review Geluid

+ Goede bass
+ Geen ruis met microfoon
+ Goede afsluiting van omgevingsgeluiden

– Geen beperking op ‘te hard’ geluid voor je oren
– Geen instellingen voor bass-level etc.

Review Aansluiting

+ Simpel aan te sluiten zonder installaties
+ Lange kabel
+ Twee verschillende aansluitingen

– Helaas niet draadloos

Review Bediening

+ Volume makkelijk via de oorschelp te regelen

Review Prijs

+ In verhouding met alternatieven goede prijs/kwaliteit verhouding

Conclusie review Sennheiser PC 373D

De Sennheiser PC 373D is een heerlijke headset, die er voor zorgt dat je helemaal in je game komt. Geen afleiding meer van buitenaf en heerlijk concentreren op je spel. Daarnaast is de headset zeer comfortabel, alleen is hij niet makkelijk mee te nemen doordat hij helaas niet opvouwbaar is. Gelukkig is er geen rocket-science benodigd om de headset aan te sluiten op de PC. Het kost je misschien wel € 249,-, maar dan heb je ook écht een goede headset om heerlijk te gamen!

Zelf ook zo’n headset in huis halen voor de beste game-avondjes? De Sennheiser PC 373D is verkrijgbaar bij gamingheadsetshop.nl voor € 249,-.

de headset van sennheiser review

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Reacties

Reacties