Review: Sudio Vasa Blå bluetooth oordopjes

review sudio vasa bla

Recentelijk is de AppleiPhone 7 uitgebracht. Wat meteen opviel is dat de ingang voor de oordopjes is weggelaten. Volgens Apple ligt de toekomst namelijk bij draadloze oordopjes. Veel fabrikanten komen dan ook met diverse bluetooth oordopjes en headsets op de markt. Zo ook het Zweedse Sudio. TheDudes mochten een paar van de draadloze oordopjes testen. Lees hier het Sudio Vasa Blå review!

Review Sudio Vasa Blå bluetooth oordopjes

review sudio oordopjes
Sudio heeft diverse Bluetooth oordopjes in uitgebracht, welke qua prijs variërend zijn €39 tot €90. Wij hadden het genoegen om de Sudio Vasa Blå te reviewen, de duurste variant.
Wat ons meteen opviel toen we de oordopjes toegestuurd kregen, was de strakke verpakking. Er is duidelijk aandacht besteed aan het uiterlijk, zodat je meteen een goed gevoel krijgt. Wanneer we de verpakking open maakten, zagen we twee doosjes zitten. In het bovenste troffen we de oordopjes zelf. In de onderste zit een net afgewerkt leren hoesje, oplader en diverse maten dopjes. Het leren hoesje is erg stevig en mooi afgewerkt, waarin je de oordopjes handig kunt opbergen.

review sudio bluetooth oordopjes

Specificaties Sudio Vasa Blå

De Sudio Vasa Blå is voorzien van een goede accu. Dit moet ook wel, want het is natuurlijk erg vervelend als je tijdens een lange reis opeens zonder oordopjes komt te zitten. Volgens Sudio biedt een volle accu 8 uur luisterplezier. Wanneer de accu leeg is, laat deze in ongeveer 2 uur weer helemaal op. Naast een goede accu, beschikt de Sudio Vasa Blå ook over een ingebouwde microfoon. Ideaal dus om mee te bellen. Tevens zit er een afstandsbediening op, waarmee de telefoon bestuurd kan worden. Bijvoorbeeld zappen door je muziek.

Review Sudio Vasa Blå geluid

Tijd om het geluid te testen! Altijd het belangrijkste aspect van oordopjes. Om dit te testen moesten we eerst onze iPhone middels Bluetooth aansluiten. Dit ging erg gemakkelijk. Druk zeven seconden op de knop van de oordopjes, en de iPhone vindt hem vanzelf. We waren zeer te spreken over het geluid. De Sudio Vasa Blå beschikt over een stevige bass en heeft een erg helder geluid. Noise Controllers, Caro Emerald, Rapper Steen, Linkin Park en Oliver Heldens. Alles klonk perfect! Sudio schrijft dat deze oordopjes een studio kwaliteit geluid bieden. Dit kunnen wij absoluut onderschrijven! Het geluid is van grote klasse.
Is er niks minder positiefs te melden? Jua, op zich wel. Aan beiden zeiden van de oordopjes zitten twee kastjes. Eén met de accu, en de ander met de afstandsbediening. Deze kastjes zien er een beetje lomp uit, en hangen soms wat vervelend onder je oor. Je went er wel aan, maar het ziet er toch wat apart uit.
sudio review oordopjes

Conclusie Sudio Vasa Blå review

We kunnen kort tot de conclusie komen dat Sudio Vasa Blå de €90 absoluut waard is. Het geluid, de meegeleverde accessoires en de accu die 8 uur mee gaat maakt het tot een goede aankoop. Dus mocht je nog op zoek zijn naar bluetooth oordopjes voor je iPhone 7? De Sudio Vasa Blå kunnen we zeker aanraden.

Speciaal voor lezers van TheDudes!  Overweeg je de oordopjes aan te schaffen? Gebruik dan kortingscode thedudes15 en krijg 15% korting! Shop hier voor de Sudio draadloze oordopjes!

 

Deze review bevat affiliate linkjes. Deze affiliate linkjes houden bij dat jij vanaf onze website bent gekomen. Koop jij uiteindelijk een artikel, dan kunnen wij daarover een commissie (gedeelte van jouw aankoopbedrag) krijgen. Hoewel wij kunnen verdienen aan dit bericht, hebben wij dit naar eerlijkheid geschreven en bevat dit bericht onze eigen mening.

 

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Reacties

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.