Review: Trust Urban Car Jump Starter & Powerbank

Trust Urban Car Jump Starter powerbank review

Nooit meer zonder stroom op reis. Het is mogelijk met de Trust Urban Car Jump Starter & Powerbank. Halverwege je reis met een lege smartphone zitten is al vervelend. Maar wanneer je met de auto in een afgelegen gebied stil komt te staan omdat je accu leeg is kan nog veel vervelender zijn. Al die problemen zijn nu opgelost met één apparaat: de Trust Urban Car Jump Starter & Powerbank. En wij mochten hem testen. Lees onze review!

Trust Urban Car Jump Starter & Powerbank

De Trust Urban Car Jump Starter & Powerbank is een powerbank met een inhoud van maar liefst 10.000 mAh. Hiermee kun je tot 5 keer je smartphone volledig opladen. Ideaal dus als je met meerdere mensen op reis bent op bijvoorbeeld een roadtrip. Hij is zelfs zo krachtig, dat je er je auto mee kunt starten wanneer de accu hiervan leeg is!

Review Trust Urban Car Jump Starter & Powerbank

De Trust Urban Car Jump Starter & Powerbank is gemaakt om mee te nemen op reis. powerbank auto startenDit bleek wel toen wij de doos openden. Hij wordt namelijk geleverd in een handige robuuste etui, waarin alles is op te bergen. Hierin bevinden zich bijna alle benodigdheden om onderweg je bijvoorbeeld je smartphone, camera of tablet op te laden. Enkel de oplaadkabels van je eigen device dien je bij de hand te hebben. Maar hij is dus zelfs zo krachtig dat je er je auto mee kan starten. Er worden zelfs startkabels meegeleverd. En alles past perfect in de robuuste etui.
De powerbank is aan de buitenkant voorzien van een stevige rubberen coating, wat hem stootvast maakt. Om hem op te laden, zit er een ingang voor Micro-USB en een ingang voor hem op te laden via het lichtnet. Volledig opladen via Micro-USB gaat 10 uur duren. Via het lichtnet kan dit binnen 5 uur. Als output heeft de powerbank drie uitgangen. Twee USB, waarmee je o.a. je smartphone kan opladen. Je kan dus bijvoorbeeld je smartphone en camera tegelijk opladen, of twee smartphones tegelijk. Erg handig als je met meerdere mensen op reis bent! Naast de twee USB-uitgangen, heeft hij ook een engine start uitgang. Deze kun je koppelen aan de startkabels, waarmee je je auto kunt starten. Naast opladen, fungeert deze powerbank ook als zaklamp en SOS verlichting. Aan de voorkant zit een felle lamp waarmee je in het donker prima onder de motorkap kunt kijken.Trust Urban Car Jump Starter powerbank review Praktisch dus wanneer je in het donker je auto moet starten met de powerbank! Aan de achterkant zit een fel rood knipperlicht, waarmee je eventueel andere weggebruikers kunt waarschuwen.
Samenvattend haal je met de Trust Urban Car Jump Starter & Powerbank een veelzijdig apparaat in huis die je eigenlijk altijd bij je zou moeten hebben wanneer je met de auto op reis gaat. Voor de kosten hoef je het niet te laten, want hij is al verkrijgbaar vanaf €89,99 bij Coolblue.

Advertisement

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Reacties

Reacties