Rock ‘n’ Roll boxershorts: BOLAS Rocks

rock 'n' roll boxershorts

BOLAS presenteert nieuwe Rock ‘n’ Roll boxershorts

Binnenkort presenteert onderbroekenmerk BOLAS een nieuwe collectie boxershorts: BOLAS Rocks. De boxershorts zijn geïnspireerd op Rock ‘n’ Roll en dat is goed terug te zien in de verschillende modellen. De productlijn heet BOLAS Rocks en zijn een limited edition van het onderbroekenmerk ‘voor mannen met ballen’. Lees hieronder meer over de Rock ‘n’ Roll boxershorts.

Boxershorts die ontworpen zijn met inspiratie van Rock ‘n’ Roll. Hoe ziet dat eruit? RUIG! De boxers van BOLAS zijn voorzien van diverse prints die helemaal op basis van de Rock ‘n’ Roll lifestyle ontworpen zijn. De BOLAS Rocks zijn dit najaar verkrijgbaar en komen in vier specials.

Uiteraard zijn ook deze boxershorts van BOLAS verpakt in de bekende doorzichtige bal met sleutelhanger. Volgens het boxershortmerk brengen deze nieuwe boxers ‘de Rockster in iedere man naar boven’. Met diverse prints en indrukwekkende kleurcombinaties is de Rock ‘n’ Roll inspiratie goed terug te zien.

Naast de nieuwe Rock ‘n’ Roll boxershorts die vanaf 7 september te koop zijn, zijn de BOLAS originals nog steeds beschikbaar. Deze originals zijn beschikbaar in diverse standaard kleuren. Een BOLAS boxer kenmerkt zich door de dubbele stoflaag op diverse slijt-gevoelige plekken, waardoor ze langer meegaan dan andere boxershorts.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Reacties

Reacties