Rook & Roll fest: voor mannen met baarden

Rook & Roll fest in harderwijk

Rook & Roll Fest, een nieuw festival in Harderwijk voor mannen

Niets is lekkerder dan een festival waar je kunt genieten van livemuziek, heerlijk eten en natuurlijk heerlijk ijskoud pils. Klinkt dit je als muziek in de oren? Zet dan 20 mei in je agenda! Dan vindt Rook & Roll Fest plaats in Harderwijk. Meer dan 22 verschillende bedrijven zullen er staan met een stand. Van kekke zonnebrillen tot aan must-have barbecue instrumenten. Lees hieronder meer over Rook & Roll Fest.

Zo nu en dan komt er een festival voorbij, waar wij mannen blij van worden. Vooral een festival met de combinatie van heerlijk relaxen onder het genot van goed voedsel. Vlees op het vuur, een ijskoud pilsje en keiharde livemuziek. Het mannenplatform Rook & Roll organiseert 20 mei zo’n festival in de oude Bagema fabriekshal. Rook & Roll is de wikipedia voor de man: je kunt er terecht voor gave evenementen voor mannen, barbecue gerechten en heerlijke whisky’s.

Maar liefst 22 verschillende bedrijven zullen verschillende activiteiten, artikelen en demo’s verzorgen. Zo is er onder andere kunst te vinden, gave zonnebrillen en alles wat je nodig hebt voor een bloedhete barbecue sessie. Zien we je jou daar ook?

Locatie: Oude Bagema Fabriekshal, de Baanweg 26 Harderwijk
Datum: 20 mei 2017
Tijd: 10.00 – 20.00 uur
Tickets en meer informatie: https://rookandroll.nl/fest/

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Reacties

Reacties