Schetsen van Volkswagen Arteon op tafel

nieuwe volkswagen arteon

De nieuwe Volkswagen Arteon: Check hier de schetsen

Hoewel de Volkswagen Arteon pas over drie maanden bekend gemaakt wordt op de Autosalon in Genève, heeft Volkswagen nu al de schetsen van dit bizar mooie model bekend gemaakt. Lees hieronder verder over de Volkswagen Arteon.

Volkswagen-freaks verheugen zich er al maanden op: de introductie van het spectaculaire nieuwe model van Volkswagen, de Arteon. De schetsen beloven een prachtig topmodel en voelt een beetje Passat-achtig aan.

Lees ook: Eindelijk de nieuwe Volkswagen Golf voor 2017

Met de Volkswagen Arteon laat Volkswagen weten zich te richten op de hogere middenklasse. Misschien moeten we Passat-achtig in de vorige alinea dan toch meer even vervangen voor Phaeton-achtig. Volgens Tobias Sühlmann, Exterieurdesigner bij Volkswagen, is de Arteon een combinatie tussen expressief design en praktische featuers: “Op het eerste gezicht heeft de Arteon een grote aantrekkingskracht dankzij zijn expressieve design, en vervolgens verrast hij ook met zijn praktische features“.

Als we wat dieper ingaan op de naam ‘Arteon’ wordt al snel duidelijk dat ook hier sprake is van een combinatie. ‘Art’ staat voor de emotie die het nieuwe Volkswagen model uitstraalt en ‘eon’ staat meer voor het premium gevoel. Dit is herkenbaar bij andere modellen die ook hoger gepositioneerd worden in de markt. Denk aan de Phideon, een populair model in China.

Hoogstwaarschijnlijk is de Volkswagen Arteon in de zomer van 2017 beschikbaar. Via Volkswagen kunnen fans zich inschrijven om op de hoogte te blijven over dit unieke model.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Reacties

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.