SEAT gaat kleding verkopen in de online webshop

seat gaat kleding verkopen

Opmerkelijke uitbreiding: SEAT gaat kleding verkopen

SEAT heeft al een langere tijd een webshop. Daar werd tot voor kort enkel autoaccessoires verkocht. Sinds deze week heeft SEAT de webshop uitgebreid. SEAT gaat lifestyle artikelen verkopen, naast de vele accessoires. Jep, SEAT gaat kleding verkopen. Een opmerkelijke uitbreiding. Lees hieronder verder.

Voor de echte SEAT fans is er deze week goed nieuws: ze kunnen vanaf nu niet alleen autoaccessoires online kopen, maar ook lifestyle artikelen zoals kleding. De producten zijn eenvoudig via de webshop te bestellen.

Niet alleen kleding is toegevoegd aan de webshop. Ook paraplu’s, zonnebrillen en caps zijn vanaf nu te koop in de webshop. Net als alle andere SEAT artikelen zijn de lifestyle artikelen van hoogwaardige kwaliteit en exclusief.

Vanwege de introductie van onder andere kleding die SEAT gaat verkopen, betalen de SEAT fans die deze artikelen willen kopen geen verzendkosten wanneer ze de artikelen afhalen bij een SEAT-dealer.  SEAT is van plan om binnenkort de webshop nog verder uit te breiden.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Reacties

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.