Shenanigan boxershorts van Afrikaanse prints

shenanigan boxershort

Afgelopen jaar is een nieuw merk voor boxershorts gelanceerd in Amsterdam. Sommige mannen willen het wel eens vergeten, maar het dragen van goede boxers is essentieel voor je outfit. Een perfecte outfit hebben en dan een oude versleten boxer dragen kan natuurlijk niet. Shenanigan boxershorts zijn boxershorts die je outfit een verhaal geven!

De boxers worden met de hand gemaakt van originele Afrikaanse prints en worden in beperkte oplagen geproduceerd, waardoor je altijd iets bijzonders draagt. De boxers zijn loose fit en de prints zijn honderd procent van katoen, dus het zit gewoon comfortabel. De collectie bevat veel verschillende kleuren met uitbundige, maar ook rustige prints. Shenanigan maakt in ieder geval boxers voor mannen die geen saai ondergoed willen en voor mannen die willen weten waar hun outfit, dus óók hun boxershort, gemaakt wordt.

Het label zag namelijk dat het dragen van eerlijk gemaakte kleding steeds populairder wordt, maar dat mannen toch nog vaak voor boxershorts kiezen die onder vage omstandigheden geproduceerd zijn. Door nauw contact met de kleermakers te onderhouden, probeert het hier iets aan te doen. Ze werken samen met een dove Senegalese kleermaker. Hij heeft zijn atelier vlakbij de Senegalese hoofdstad Dakar kunnen beginnen dankzij Stichting Silent Work, dat zich inzet voor doven en slechthorenden in Afrika. Met Shenanigan boxershorts draag je dus een boxer met een goed verhaal met je mee, bovendien doneert het label een euro per boxer aan de stichting.

De Shenanigan boxershorts zijn verkrijgbaar in vijf winkels in Nederland, maar ook gewoon online. Benieuwd naar welke prints ze nu in de snel wisselende collectie hebben? Of meer weten over Shenanigan? Check de site www.shenanigan.nl of volg ze op Facebook en Instagram.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Reacties

Reacties