Dé smartwatch die er als een normaal horloge uit ziet: SKAGEN CONNECTED HYBRID

skagen connected hybrid

Tegenwoordig zie je ze steeds vaker: smartwatches. Horloges die aangeven als er een nieuw bericht op je smartphone binnenkomt, waar je het weer kunt checken en zelfs op de hoogte kunt blijven van het laatste nieuws. Echter kleeft er vaak één groot nadeel aan deze smartwatches: ze zijn gericht op de techniek en scoren vaak minder op het uiterlijk. Toch hebben wij onlangs hoogte gekregen van een horloge die de kenmerken van een echte smartwatch heeft, maar de look en feel van een normaal horloge uitstraalt: de SKAGEN CONNECTED HYBRID. Lees hieronder verder over deze unieke smartwatch!

Smartwatches die eruit zien als een ‘normaal’ horloge worden hybride smartwatches genoemd. Het grote voordeel van deze horloges is dat je gebruik kunt maken van de verschillende slimme toepassingen én dat het horloge oogt als een normaal horloge. Hierboven vertelden we je al dat we afgelopen week de SKAGEN CONNECTED HYBRID ontdekten. Dit horloge is hét voorbeeld van een hybrid smartwatch. Dankzij het herkenbare Deense design, waar minimalisme voorop staat, ziet hij eruit als een regulier horloge. Als we echter onder de wijzerplaat duiken blijkt het te gaan om een superslim horloge. De perfecte combinatie!

“Als je het horloge ziet, zou je niet zeggen dat dit allemaal mogelijk is.”

De SKAGEN CONNECTED HYBRID heeft veel slimme toepassingen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een foto te maken met dit horloge. En wat dacht je een activity tracker, die precies bijhoudt hoeveel kilometers je hebt afgelegd? Het zelfs mogelijk om persoonlijke doelen in te stellen. Als je het horloge ziet, zou je niet zeggen dat dit allemaal mogelijk is. De SKAGEN CONNECTED HYBRID watch is verkrijgbaar in meerdere varianten. Zo zijn er verschillende kleuren wijzerplaten en horlogebandjes. Het hybride horloge is voorzien van een 42mm wijzerplaat met een roestvrijstralen kast. De watch is afgewerkt met mineraalglas, waardoor er minder snel krasjes op komen.

Net als ons zo onder de indruk van dit slimme, maar toch goed uitziende horloge? De SKAGEN CONNECTED HYBRID wordt momenteel maar bij enkele shops aangeboden in Europa. Goed nieuws, wat ook in ons land worden ze aangeboden door Horloge.nl. De hybride smartwacht is hier al verkrijgbaar vanaf € 199,-.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Reacties

Reacties