Sky Radio Christmas frequenties op een rij

sky radio christmas frequenties

Het is weer tijd voor Sky Radio Christmas: frequenties op een rijtje!

We naderen weer de maand december en dat betekent dat Sky Radio weer omtovert tot ‘The Christmas Station’. Je houdt er van of niet, maar een beetje kerstmuziek in de decembermaand kan geen kwaad. Je foute kersttrui weer uit de kast en de nodige kerst-stress kan weer beginnen. Op verschillende frequenties door het land kun je Sky Radio Christmas met bijvoorbeeld John Lennon thuis uit je eigen speakers laten horen. Check hieronder de lijst met Sky Radio Christmas frequenties op een rij!


Je hoeft niet op zoek te gaan naar speciale frequenties voor The Christmas Station: Sky Radio in zijn geheel verandert in een kerstversie, waardoor je met de normale frequentie al goed zit. Heb je echter Sky Radio nog niet ingesteld op je radio, dan kun je hieronder je checken hoe jij Sky Radio Christmas kunt horen op je radio. Check via welk kanaal je luistert en hoe je de frequentie vervolgens in kunt stellen.

Via de ether

Etherdiscipline! In de auto meeluisteren of in de kerst-sfeer komen? Bekijk hieronder de lijst om jouw FM in te stellen op het juiste kanaal:

  • Omgeving Zuid-Holland: 101.2 FM
  • Omgeving Groningen/Friesland/Waddeneilanden 101 FM
  • Omgeving Gelderland: 101.4 / 101.2 FM
  • Omgeving Drenthe:  101.4 / 101.2 FM
  • Omgeving Overijssel: 105 FM
  • Omgeving Flevoland: 101.2 FM
  • Omgeving Utrecht: 105 FM
  • Omgeving Noord-Brabant: 101.3 / 101.7 / 101.9 / 101.6 / 101.5 / 101.1 FM
  • Omgeving Limburg: 101.6 FM

Radio luisteren via de kabel

Gewoon Sky Radio luisteren via de kabel? Op de website van Sky Radio vind je een uitgebreide lijst met alle verschillende frequenties als je de radiozender thuis of in de auto wilt instellen. Check de frequentielijst hier, waarbij je je eigen aanbieder even moet selecteren om te zien welke je in moet instellen.

The Christmas Station via DAB+

Ook via DAB+ kun je “Driving home from Christmas” tijdens je dagelijkse gang van zaken opzetten. Via de website van Digital Radio kun je eenvoudig Sky Radio aanklikken. Het grote voordeel van DAB+ is dat het geluid nog helderder is en er geen sprake kan zijn van vermindering op de kwaliteit door bijvoorbeeld een telefoontje wat tussendoor komt.

Alvast in de stemming komen? Luister hier de bekende jingle’s die elk jaar te horen zijn wanneer Sky Radio omgetoverd wordt naar The Christmas Station! Nou, instellen op de juiste Sky Radio Christmas frequenties maar!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Reacties

Reacties