Sneakerjagers.nl gaat de grens over

sneakerjagers.nl

Sneakerjagers.nl, een platform waar je onwijs snel de sneaker vindt waar je naar op zoek bent, gaat de grens over. Het in korte tijd enorm gegroeide platform gaat in Duitsland haar eerste buitenlandse stapjes zetten. Wij zijn al vanaf het begin af aan fan van dit platform en schreven al direct na de lancering een interessant artikel. 

Er wordt werkelijk van alles gedaan bij Sneakerjagers.nl. Niet alleen zijn de social media kanalen interessant om te volgen, ook het aanbod in op het platform is een reeks schoenen van a tot z. Sommige noemen het zelfs al de Sneaker Search Engine. Het in Utrecht ontstaande platform heeft momenteel zo’n 1 miljoen pageviews per maand.

Ook interessant: Eindelijk je gewilde sneaker in de juiste maat

Nu moeten we de grens over, zullen de oprichters gedacht hebben. Ze gaan eerst starten met Sneakerjager.de in Duitstalige landen. Maar dit zullen niet de enige internationale activiteiten zijn. Zo wordt er al gesproken over een platform in de UK, Frankrijk en Spanje. Uiteraard heeft Sneakerjagers.nl kwaliteit hoog in het vaandel. Dit blijkt ook uit de reactie van de oprichters: “We hebben met onszelf afgesproken dat de kwaliteit belangrijker is dan de snelheid van groei”.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Reacties

Reacties

Een reactie op “Sneakerjagers.nl gaat de grens over

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.