Sneakerness 2015 in Amsterdam

Sneakerness 2015 in Amsterdam

Voor de Sneakerfreaks is Sneakerness 2015 in Amsterdam the place to be!

Binnenkort is het zover, Sneakerness 2015 in Amsterdam. Dit is op 23 en 24 mei de favoriete plek voor de echte sneakerfreaks. Niet alleen in Amsterdam is dit een terugkerend event, want ook in steden als London en Zurich is Sneakerness de bom! Maar wat is Sneakerness?

Sneakerness is een event waar alle sneaker liefhebbers bijeenkomen. Dit jaar wordt het gehouden op een locatie in Amsterdam: NDSM. Met sneaker gevulde standjes en kraampjes vind je hier sneakers die je nog nooit gezien hebt. Naast het kopen en verkopen van de vetste schoenen, worden er ook sneakers tentoongesteld om helemaal op de hoogte te zijn en te blijven van de laatste sneaker trends.

Je kunt ook sneakers aanbieden op Sneakerness. Zo kun je nu al een standje reserveren, zodat jij je sneakers aan kunt bieden aan een geschikte doelgroep. Hier kun je alvast je een kraam of standje reserveren. Sneakerness 2015 in Amsterdam is op 23 en 24 mei 2015. Op beide dagen is het event van 12.00 tot 19.00 uur. Wil jij alvast kaarten bestellen? Wacht dan niet te lang en bestel hier je kaarten online op de website van Sneakerness.

Wil jij kans maken op twee kaarten voor Sneakerness 2015? Ga dan nu naar de Facebook pagina van THEDUDES.NL en upload een foto van jouw oude sneakers!

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Reacties

Reacties