Mannen van StukTV in bouwmarkt met schapen

mannen van stuktv in bouwmarkt

StukTV in bouwmarkt met kudde schapen

Opnieuw hebben de mannen van YouTube-kanaal StukTV een bouwmarkt bezocht. Dit keer gingen ze vergezeld met een kudde schapen naar een Gamma. Eerder bezochten ze al eerder bouwmarkten met bizarre opdrachten, waaronder met een mini-bike racen en een pizza bezorgen. Lees hier onder meer over StukTV in bouwmarkt met een kudde schapen.

Afgelopen week plaatste StukTV weer een nieuwe aflevering op hun YouTube-kanaal. De opdracht was met een kudde schapen op bezoek gaan bij een bouwmarkt. Verkleed als ware schapenherders gingen de drie op pad met een trailer vol schapen.

Op beelden is te zien hoe de mannen de schapen bij elkaar proberen te houden door te fluiten en met voederbakjes te schudden. Bezoekers van de bouwmarkt staan te kijken als de schapen voorbij wandelen.

Het bezoek blijft niet onopgemerkt. Een manager van de bouwmarkt vertelt StukTV dat dit echt niet kan en dat ze ‘die shit zelf gaan opruimen‘. Nadat de vloeren vol met rotzooi ligt is de manager het zat en sluit hij de deuren af, zodat StukTV niet meer naar buiten kan. Elke week voert StukTV de meest uiteenlopende opdrachten uit, die verzonnen worden door hun kijkers. Eerder bouwden zij ook een illegaal pretpark. Bekijk hieronder de video van StukTV in bouwmarkt.

Foto: Still uit video van StukTV

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Reacties

Reacties