Gesponsord: Swinckels superior pilsener in retail

swinckels superior pilsener met martin koolhoven

Luister naar je inner voice. Met die boodschap komt de familie Swinkels, al zeven generaties eigenaar van familiebedrijf Bavaria. Dit is namelijk precies wat ze deden toen ze Swinckels Superior Pilsener brouwden. De premium pils is na 10 jaar verkrijgbaar te zijn geweest in de horeca, nu ook verkrijgbaar in het retailkanaal. En dit wordt groots aangekondigd. Zo zocht de bierbrouwer de samenwerking met wereldster Morgan Freeman, maar ook met onze eigen Martin Koolhoven.

Inner Voice

Het traditionele Familiebedrijf Bavaria wordt inmiddels al zeven generaties geleid door de familie Swinkels. Na de meest recente overdracht op de zevende generatie, brouwden ze als eerbetoon aan de afgelopen generatie een uniek bier; de Swinckels’ Superior Pilsener. Dit bier is mede ontstaan door eigen intuïtie. De familie brouwt zoals zij denken dat het goed is. Deze manier van denken, luisteren naar je ‘inner voice’ is daarom ook het onderwerp van de nieuwste campagne om het verhaal bij het publiek onder de aandacht te brengen.
Na ruim 10 jaar in de horeca verkrijgbaar te zijn geweest, is de Swinckels’ Superior Pilsener vanaf nu ook verkrijgbaar via het retailkanaal. Hiermee springt de bierbrouwer in op de behoefte van de consument om ook thuis te genieten van premium pils met een verfijnde smaak. Hoewel het geen speciaalbier is, heeft deze pils wel een verfijnd en verfrissend karakter. Erg lekker voor in de horeca, maar dus ook erg lekker voor thuis op de bank!

Swinckels Superior Pilsener

Vanaf deze week is de Swinckels’ Superior Pilsener verkrijgbaar in diverse supermarkten in heel Nederland. Voor een 6-pack betaal je ongeveer €5,99, en voor een 15-pack is al te verkrijgen voor ongeveer €13,99. Ook is er een giftpack verkrijgbaar. Deze bestaat uit 3 flesjes en een glas, en deze kost om en nabij de €2,99.

Ook Martin Koolhoven luistert naar zijn “inner voice”. Bekijk hieronder zijn verhaal.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Reacties

Reacties