Middeltje tegen stressvolle situaties: ‘Bach Rescue Remedie Spray’

bach rescue remedie spray

Iedereen heeft wel eens een stressvolle situatie meegemaakt. Is het niet bij de eerste dag van een nieuwe baan, is het wel het halen van een belangrijke deadline. En als er een maand is waar stress de overhand lijkt te gaan hebben, is het wel december. In dit blogbericht beschrijven we een handig middeltje tegen stress, wat je makkelijk overdag tot je kunt nemen, zonder dat het opvalt. Lees hieronder verder over Bach Rescue Remedie Spray.

Een middeltje tegen stress? Ja, het bestaat. Er zijn veel middelen op de markt die beweren de oplossing te zijn bij stressvolle situaties. Onlangs zijn we een middel tegengekomen waar je graag meer over vertellen: Bach Rescue Remedie Spray. Deze spray kun je eenvoudig meenemen en ongezien gebruiken. Maar laten we eerst eventjes kort uitleggen wat Bach Rescue precies is.

Bach is ontdekt door dr. Edward Bach, een arts. Het ontdekte Bach systeem bestaat uit verschillende remedies, die voor verschillende emoties een oplossing kunnen bieden. In het geval van de spray gaat het om Bach ‘Rescue’, een voedingssupplement op natuurlijke basis. Bach kent vijf bekende bloesemsoorten die ook verwerkt zijn in de Rescue varianten: Rock Rose, Star of Bethelem, Impatiens, Clematis en Cherry Plum.

Op internet zijn veel positieve reacties te lezen van personen die de Bach Rescue Remedie Spray hebben gebruikt. In veel gevallen gaf het ze een rustiger en minder stressvol gevoel. Deze spray van Bach Rescue is makkelijk om mee te nemen en is te gebruiken door twee sprays op de tong te spuiten. Dit mag vervolgens elke vijf minuten tot je je wat rustiger voelt.

De spray wordt bij verschillende winkels aangeboden. Vaak ligt de prijs rond de € 11,- voor een flesje van 7 ml. De Rescue spray van Holland & Barrett kost bijvoorbeeld € 10,99. Het handige van de spray is dat je hem makkelijk meeneemt, het niet op basis van gas werkt én deze in combinatie met andere middelen gewoon te gebruiken is!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Reacties

Reacties