Thule Subterra Carry-On review: jouw buddy voor elke citytrip!

koffer thule subterra review

Tegenwoordig is het normaal om voor je ruimbagage te betalen wanneer je gaat vliegen. Wanneer je bijvoorbeeld maar een aantal dagen weg gaat, heb je vaak genoeg aan handbagage. Naast kosten scheelt dit ook een hoop tijd op het vliegveld. Probleem is echter dat sporttassen vaak net te weinig ruimte bieden, en een koffer vaak iets te groot is om in de cabine mee te mogen. Dit kan beter, dacht de Zweedse outdoorspecialist Thule. Met de Thule Subterra Carry-On brengen ze een koffer op de markt die precies aan de formaten voldoet voor cabinebagage. TheDudes mochten hem testen van Coolbue. Lees hieronder ons Thule Subterra Carry-On review!

Specificaties Thule Subterra Carry-On

De maten van de Thule Subterra Carry-On zijn 20 x 35 x 55 cm. thula subterra reviewGemiddeld zijn de maximale afmetingen voor handbagage bij vliegmaatschappijen 25 x 45 x 56 cm, wat dus betekent dat je deze koffer mee kunt nemen als handbagage. Hij weegt 3.18kg en heeft een inhoud van 36 liter. Wat hem ook onderscheid, is dat hij is vervaardigd van een waterafstotend materiaal. Hierdoor is hij goed bestand tegen een eventuele regenbui onderweg

Thule Subterra Carry-On review

review van de thula subterra kofferVoor ons Thule Subterra Carry-On review, kozen wij om hem mee te nemen op een citytrip naar Dublin. We gingen voor 4 dagen heen. Omdat het in Ierland qua weer nogal wisselvallig kan zijn moesten we aardig wat kleren mee. Het werd redelijk proppen, maar omdat de koffer beschikt over een interne verdeler paste het goed. Deze verdeler kun je namelijk erg strak trekken, waardoor je kleding goed platgedrukt wordt. Hiernaast beschikt de koffer aan de andere zijde over een ritsvak, waarachter je nog meer spullen kwijt kunt. Wat bovendien erg handig is, is het vak aan de bovenkant van de koffer. Hier kun je spullen doen die je snel bij de hand wilt hebben. We stopten hier onze boardingpasses en onze paspoorten. Enige wat ons opviel is dat er geen slotje mee wordt geleverd, om hem mee op slot te doen. Omdat hij hem meenemen als handbagage is dit voor nu ook niet nodig.
Onderweg naar Schiphol ontdekten we het gemak waarmee we deze Thule Subterra Carry-On konden verplaatsen. Hij beschikt over twee wielen met een uitschuifbare trekstang, waarmee je de koffer handig achter je aan kunt rollen. De trekstang heeft een perfecte lengte, waardoor je niet elke keer met de koffer tegen je enkels aanstoot. Sommige koffers hebben dit nog wel eens. Tijdens het boarden kwamen we probleemloos het vliegtuig binnen, en konden we hem eenvoudig kwijt in de bagagerekken boven ons hoofd.

Conclusie Thule Subterra Carry-On review

We zijn erg te spreken over het Thule Subterra Carry-On review. De indeling is handig, hij is erg makkelijk te hanteren en je kunt hem bovendien meenemen als handbagage. Dit maakt hem volgens ons de perfecte buddy voor je citytrip. Uiteraard ook als je niet hoeft te vliegen!

Meer weten over deze koffer? Hij is onder andere te verkrijgen bij Coolblue. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje op Kofferstore.nl.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Reacties

Reacties