Tip: Netflix serie voor mannen ‘White Gold’

netflix serie voor mannen white gold

Helaas. We hebben alle afleveringen van Peaky Blinders erop zitten, bij uitstek dé Netflix serie voor mannen op dit moment. We zijn echter op zoek gegaan naar een goed alternatief om onze vrije uurtjes toch met films en series voor mannen te vervullen. We kunnen melden dat we weer een goede serie voor mannen zijn tegenkomen: White Gold.

Er zijn maar weinig series die echt in de smaak vallen bij mannen. Natuurlijk zijn er series als Homeland, Shooter en Prison Break die gaaf zijn, maar menig vriendin sluit aan om een aflevering mee te pikken. Dit is anders bij keiharde series als Peaky Blinders. Series die aansluiten bij de behoefte van de man.

Helaas zijn we alleen door alle afleveringen heen van deze serie. We moesten op zoek naar een alternatief, en die hebben we gevonden! White Gold! Deze BBC serie is een serie op Netflix die zich afspeelt in 1983 in Essex. In de serie staat het beroep sales centraal, waarbij drie heren op hun best kunststof kozijnen proberen aan de man te brengen.

De serie is gevuld met mannen-humor, grof taalgebruik en daarnaast veel herkenbare situaties. Hoewel het een totaal ander genre is dan Peaky Blinders en het eerder lijkt op een comedy, is deze serie voor mannen op Netflix zeker aan te raden. Bekijk hieronder de trailer van White Gold.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Reacties

Reacties