Toyota C-HR wordt met open armen ontvangen

nieuwe toyota c-hr

Toyota C-HR erg succesvol ontvangen

De nieuwe Toyota C-HR heeft een bijzonder uiterlijk. Het was dan ook nog maar de vraag in hoeverre deze ‘geaccepteerd’ zou worden onder de autoliefhebbers. Het blijkt dat de Toyota C-HR enorm goed ontvangen wordt: er zijn na een week bij de dealer al ruim 1000 modellen besteld. Dit had men bij Toyota niet verwacht. Lees hieronder verder over de Toyota C-HR.

Een compleet ander design, dat is hetgeen wat je direct ziet als je een blik waagt op het nieuwe model van Toyota. Met de C-HR stapt Toyota even buiten zijn eigen comfortzone. Met name het uitstralen van power en lef zijn twee aspecten die Toyota met dit model duidelijk wilt maken, zo laat Guid Roozekrans van de Toyota importeur weten: “Toyota wil met de C-HR overduidelijk laten zien dat het merk nu drastisch wordt omgebogen naar een merk met power en lef.

Het model is erg opvallend. Met een coupé-achtig design en heeft voor een crossover enorm opvallende scherpe rijeigenschappen. Een kant van Toyota die men nooit eerder heeft gezien.

Check hieronder gave beelden van de nieuwe Toyota C-HR. Wat vind jij trouwens van de C-HR? Laat het weten in de comments.

toyota c-hr nieuw

lees hier meer over nieuwe toyota

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Reacties

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.