Deze trends zijn écht verleden tijd: kap hiermee!

trends verleden tijd

Trends die nu verleden tijd en waar je direct mee moet stoppen

Trends komen en gaan. Vroeger eigenlijk al, toen de JoJo niet meer weg te denken was op het schoolplein en deze al snel in de hoek van de kamer werd gegooid voor een stapeltje Pokémon kaarten. Ook was vorig jaar Pokémon weer een tijdje populair in digitale vorm: groot publiek ging met een gebogen nek en oogkleppen op, op zoek naar die ene zeldzame Pokémon, om vervolgens… ja wat eigenlijk? In deze blog beschrijven we kort de trends die nu écht verleden tijd zijn en waar je maar beter direct mee kunt kappen. 

Een eendagsvlieg kunnen we het niet noemen. Vaak zijn trends enkele weken of maanden aanwezig. Is de trend eenmaal voorbij, zie je helemaal niemand meer met iets wat ermee te maken heeft. Als het goed is. Zo wel, dan is het tijd om er zo snel mogelijk mee te kappen. Bekijk hieronder de trends die nu behoren tot het verleden.

Fidgetspinners

De JoJo’s anno 2017: fidgetspinners. In de markt gezet met het doel om kinderen met onder andere ADHD afleiding te geven, echter gekocht door bijna elk kind in Nederland. Spinners in verschillende vormen, van diverse materialen materialen en in verschillende kleuren. Zelfs met lichtjes en geluiden. ‘T was eventjes leuk, maar nu is het toch wel echt afgelopen. Weg dat ding.

Pokémon Go

Als Ash Ketchum op zoek naar zeldzame Pokémon om het op te nemen tegen andere teams in de buurt. Pokémon Go! De trend hield het lang vol en bereikte al snel het landelijke nieuws toen Den Haag uitgeroepen werd als Pokémon hoofdstad van Nederland. Tijd om de applicatie van je telefoon te verwijderen: zo’n beetje iedereen is ermee gekapt en je kunt je tijd vast en zeker beter besteden.

Dabben

Dabben is ook een trend die definitief behoort tot het verleden. Vergelijkbaar met Jumpstyle, was het een lichamelijke trend. De bewegende photobomb was eventjes leuk, maar stop nu alsjeblieft en laat je armen netjes langs je lichaam hangen.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Reacties

Reacties