Lekker en makkelijk: vanaf nu UberEATS in Rotterdam

ubereats in rotterdam

UberEATS in Rotterdam beschikbaar vanaf vandaag

Met zo’n honderd verschillende aangesloten restaurants is UberEATS vanaf vandaag beschikbaar in Rotterdam. Tussen 11.00 en 23.00 uur kunnen bestelde maaltijden van deze restaurants bezorgd worden door koeriers op de fiets van deze dienst. De maaltijden worden in veel gevallen binnen een half uur thuisbezorgd. Lees hieronder meer over UberEATS in Rotterdam.

Niet alleen is Uber bekend vaan haar veelbesproken taxi-dienst. Uber heeft enige tijd geleden UberEATS geïntroduceerd: een soort van Thuisbezorgd.nl waarbij maaltijden van restaurants in de buurt besteld kunnen worden en vervolgens thuisbezorgd worden. Per fiets. In Amsterdam was deze populaire bezorgdienst al een feit, maar vanaf vandaag is deze ook beschikbaar gemaakt in Rotterdam.

Vanaf vandaag kunnen inwoners van Rotterdam gebruik maken van UberEATS. Via de app van UberEATS kunnen Rotterdammers eenvoudig maaltijden bestellen bij hun favoriete, lokale restaurants. Zo’n honderd restaurants zijn reeds aangesloten op de bezorgdienst van Uber. Niet alleen biedt dit veel kansen voor lokale restaurants; ook kunnen inwoners zich aanmelden om koerier te worden om de maaltijden tijdig thuis te bezorgen.

Aan de dienst hangt niet alleen het grote voordeel dat de maaltijd thuisbezorgd wordt en je dus zelf niet de deur uit hoeft, maar betaal je ook geen bezorgkosten als de maaltijd meer dan 20 euro bedraagt. In tegenstelling tot veel andere bezorgdiensten hanteert UberEATS geen minimumbedrag. Bij veel andere aanbieders voor het thuisbezorgen van eten is er in veel gevallen sprake van een minimumbedrag, voordat er überhaupt (haha) besteld kan worden.

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Reacties

Reacties