Uitslag wedstrijd Badr Hari vs Rico Verhoeven

uitslag wedstrijd badr hari vs rico verhoeven

De Uitslag wedstrijd Badr Hari vs Rico Verhoeven check je zaterdag hier!

Benieuwd naar de uitslag van de wedstrijd Badr Hari vs Rico Verhoeven? Rico is de grote winnaar van de langverwachte wedstrijd! Vanwege het feit dat Badr Hari zijn onderarm blesseerde door waarschijnlijk een trap van Rico Verhoeven, staat TEAM Rico met zijn beide armen omhoog. Lees hieronder snel verder over de uitslag wedstrijd Badr Hari vs Rico Verhoeven.

Zaterdag 10 december is de wedstrijd tegen Rico Verhoeven versus Badr Hari. Natuurlijk hebben we met smart zitten wachten op zo’n wedstrijd als deze. En nadat we meerdere wedstrijden vooraf hebben bekeken, kwam daar eindelijk dé wedstrijd waar we zo lang op hebben moeten wachten. Rico Verhoeven is de winnaar van de match. Of het een echte match was is een tweede: Badr Hari moest stoppen vanwege een blessure aan zijn arm.


De Uitslag van de wedstrijd Badr Hari vs. Rico Verhoeven is bekend!

Juist, Rico Verhoeven gaat met de titel naar huis. Echter zegt Rico Verhoeven in zijn speech dat hij wel graag een rematch zou willen. Niet alleen voor hem, maar ook voor al zijn fans!

Onlangs is er nog een video geplaatst door GLORY Kickboxing, waar de twee kickboksers elkaar nog eventjes ontmoeten voor de wedstrijd. Het begint gelijk al met een wedstrijd staren. Deze haat en nijd lijkt uiteindelijk wel mee te vallen. Nadat Rico Verhoeven als winnaar is aangewezen, gaat hij meermaals naar Badr Hari in de ring, om waarschijnlijk te zien hoe het gaat met de blessure. Wat vind jij van de uitslag wedstrijd Badr Hari vs Rico Verhoeven?

Badr Hari laat weten dat hij Rico Verhoeven geen ‘jongetje’ vindt, maar daadwerkelijk tegen een man stond. Hij is nog niet de beste volgens Hari, maar is goed op weg. Badr Hari laat nog weten dat ‘health’ het allerbelangrijkste is. Zodra hij weer beter is, gaat hij de strijd weer aan met Rico Verhoeven. Hij geeft aan dat zodra hij weer hersteld is en weer getraind heeft dan slaat hij Rico knock-out. Rico accepteert het.

De video hierboven komt van de Facebookpagina GLORY Kickboxing, waarop nog veel meer informatie te vinden is over de wedstrijd waarin Badr Hari en Rico Verhoeven elkaar te lijf gaan.

Foto: Printscreen uit video GLORY Kickboxing

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Reacties

Reacties

Een reactie op “Uitslag wedstrijd Badr Hari vs Rico Verhoeven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.