De Schrootstrijd: unieke teambuilding activiteit voor mannen

Unieke teambuilding activiteit voor mannen

Unieke teambuilding activiteit voor mannen: De Schrootstrijd

Je hebt vast wel eens gehoord van de ‘Scrapheap Challenge’, wat wel eens te zien was op Discovery Channel. Het is een gave challenge waarbij met spullen van de schroothoop iets gemaakt moet worden. Er zijn twee teams: de Schrootstrijd is born. Lees hieronder meer over deze unieke teambuilding activiteit voor mannen.

Het is altijd weer een issue, het organiseren en uiteindelijk vinden van een geschikte teambuilding activiteit. Steeds vaker val je terug op een potje laser gamen, een rondje karten of een escape room. Wij kwamen onlangs eindelijk weer eens een teambuilding activiteit tegen waar wij van gingen glimlachen: de Schrootstrijd. We hadden het al eens voorbij zien komen op Discovery Channel, maar nu kunnen we het dus zelf doen als activiteit. En wij mannen zijn natuurlijk niet vies van het in elkaar zetten van de meest uiteenlopende producten met spullen van de schroothoop.

Twee teams strijden tegen elkaar en krijgen een opdracht. De opdracht is een bepaald product realiseren uit een hoop met afgedankte machines en ander schroot. Het team dat de opdracht het beste voltooid komt bij de teambuilding activiteit als winnaar uit de bus.

De Schrootstrijd is een origineel bedrijfsuitje en wordt aangeboden bij De Spelerij in Dieren, Gelderland. Er is keuze uit één dagdeel of twee dagdelen, waarbij wij van mening zijn dat je zeker wel een dag nodig hebt om écht iets gaafs te bouwen. In de werkplaats vinden de teams veel schroot, machines en gereedschap om helemaal los te gaan. Een deskundige leiding zorgt ervoor dat alles in goede banen verloopt en dat de opdracht duidelijk is.

Het ligt er natuurlijk aan welke opdracht je kiest, maar wij krijgen als mannen al een grote glimlach als er ook geracet kan worden. Juist, na afloop kan het gerealiseerde object ook getest worden. Op een circuit… En waar je bij menig teambuilding activiteit een beker mee naar huis krijgt bij de eerste plaats, krijg je hier als team je complete werk mee.

Wij kunnen in ieder geval niets gavers verzinnen dan een door het team geknutseld object, waar je met het hele team aangewerkt hebt. Meer weten over De Schrootstrijd? Bekijk dan snel de website van De Schrootstrijd en boek deze unieke teambuilding activiteit voor mannen!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Reacties

Reacties