Grappig: upload je kerstbaard bij Wehkamp voor een donatie

upload je kerstbaard

Upload je kerstbaard bij Wehkamp en steun Ronald McDonald Kinderfonds

Nu het weer volgas winter aan het worden is, is er niets lekkerder dan een volle baard. Het houdt je gezicht warm en er is zelfs bewezen dat mannen met een baard minder kans hebben om verkouden te worden. Yes, it’s true. Volgens online warenhuis Wehkamp, zal de ‘kerstbaard’ een trend worden. Een volgehangen baard met kerstballen of kerstlingers, wij zien het nog niet voor ons, maar dat het een grappige foto wordt is zeker. Wehkamp komt in samenwerking met het Ronald McDonald Kinderfonds met een leuke actie waarbij mannen hun ‘kerstbaard’ kunnen uploaden. Wehkamp doneert voor iedere kerstbaar 1 euro aan alle 16 verschillende Ronald McDonald huizen. Lees hieronder meer over de leuke actie en upload je kerstbaard!

Het is de kersthit van 2016 volgens Wehkamp: de kerstbaard. Een baard gevuld met glitters, kerstballen of zuurstokken. Zelfs een foute kersttrui wint daar niet! Hoewel wij hier onze twijfels nog bij hebben is een ding zeker: je valt erg op. Ook de actie van Wehkamp gaat er straks mee opvallen, denken wij. Wehkamp komt namelijk in samenwerking met het Ronald McDonald Kinderfonds met een leuke social actie: Upload je kerstbaard en vervolgens doneert Wehkamp 1 euro aan alle 16 Ronald McDonald huizen. Een prachtige actie.

Mannen kunnen hun kerstbaard uploaden via de Facebookpagina van Wehkamp. Het Ronald McDonald kinderfonds is erg belangrijk in Nederland. Het mooie fonds zorgt ervoor dat zieke kinderen toch dicht bij hun familie kan zijn. Iets wat al helemaal belangrijk en onmisbaar wordt in deze tijd van het jaar. Een deel van de huizen van Ronald McDonald staan vlakbij ziekenhuizen en bij een ander deel is het zelfs mogelijk dat de zieke kinderen kunnen logeren. Op die manier kunnen zij dus ook samen kerst vieren met z’n allen en eventjes vergeten dat het kind ziek is.

Upload je kerstbaard en steun hiermee ook het Ronald McDonald Kinderfonds! Nog geen kerstbaard? Geen enkel probleem, wij leggen je in enkele stappen uit hoe jij er zelf eentje kweekt. Zorg allereerst voor een baard: laat het staan en werk alleen de zijkanten netjes bij. Niet zo’n behaard type en duurt het bij jou eeuwen voor je een paar haren op je kin hebt staan? Geen probleem: koop dan een baard in de lokale feestwinkel of wellicht heb je er nog eentje op zolder liggen. Nu komt de leukste stap: versieren maar! Pak kleine kerstballetjes, mini zuurstokjes of kleine kerstslingertjes en volhangen maar! Geen idee hoe te beginnen? Wehkamp heeft een speciale pagina met daarop allemaal ideeën om geïnspireerd te raken.

De kerstbaard komt eigenlijk overgewaaid uit Amerika, waar het al eventjes een hit lijkt te zijn. Het komt nu naar Nederland, volgens Wehkamp. Tijd om zelf aan de slag te gaan! Bekijk hieronder eventueel nog een tutorial (ja, ongelooflijk maar weer: er zijn tutorials te vinden op YouTube), en fiks je eigen kerstbaard. Upload je kerstbaard via de Facebookpagina van Wehkamp en help mee!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Reacties

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.