Vlogger Ismail Ilgun zegt sorry in speciale excuusvlog

vlogger ismail ilgun zegt sorry

Vlogger Ismail Ilgun zegt sorry in een speciale ‘excuusvlog’ op YouTube

Ismail Ilgun stond maandenlang bekend als de treitervlogger. Met diverse vlogs waarin hij met zijn vrienden het leven van anderen zuur maakten en liet zien hoe het eraan toe ging in de Zaanse wijk Poelenburg, kreeg hij veel media aandacht. Hij werd binnen korte tijd landelijk bekend en kreeg wegens zijn vlogs de naam ‘treitervlogger’. Vandaag heeft Ilgun een video op YouTube geplaatst waarin hij nog een keer sorry zegt voor alles wat hij heeft gedaan. In de zogeheten excuusvlog haalt hij wat momenten naar boven en beargumenteerd deze. Lees hieronder verder over de excuusvlog van vlogger Ismail Ilgun.

Hij behaalde niet alleen heel veel abonnees met zijn vlogs op YouTube, ook kreeg hij er gratis de naam treitervlogger bij. Binnen een paar weken tijd wist opeens heel Nederland waar de wijk Poelenburg te vinden was en was Zaandam eventjes de stad waar het allemaal om draaide. Volgens velen zorgde Ismail Ilgun voor het opruien van anderen. Zelf kreeg de vlogger ook rake klappen van een mede-inwoner van de wijk Poelenburg die het niet eens was met Ilgun.

Ismail Ilgun besloot uiteindelijk om een ander pad te bewandelen. Hij kwam al snel in contact met Kees de Koning die het opnam voor Ilgun. Kort daarna ging Ismail Ilgun zelfs aan het werk als verslaggever bij het Algemeen Dagblad. Vandaag plaatste de vlogger een video op zijn YouTube kanaal waarin hij nogmaals sorry zegt voor alles wat hij heeft gedaan.

In de video bespreekt Ilgun enkele momenten uit zijn eerdere vlogs. Zo zegt hij spijt te hebben van het feit dat hij zorgde dat Julliëtte Rot zich bedreigd voelde. Ook refereert de vlogger naar het interview bij Pauw: “Ik weet nog de dag dat we gingen, ik wist niet dat het zo zou lopen. Ik had nooit verwacht dat het zo zou eindigen.” Bekijk hieronder de excuusvideo waar vlogger Ismail Ilgun sorry zegt.

Foto: Still uit video Excuusvlog van Ismail Ilgun

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Reacties

Reacties