Vondel herenhorloge vandaag bij Watch2Day te krijgen

vondel herenhorloge kopen

Wij zijn gek op horloges en speuren dan ook het internet af op nieuwe trends, prachtige modellen of unieke exemplaren. Zo schreven we laatst nog over een houten horloge met mechanisch binnenwerk. Waar ons oog laatst op viel was een horloge van het merk Vondel. Jep, een Amsterdams merk waarbij de herkenbare drie Xjes op het klokwerk te vinden zijn. En wat zien we vandaag langskomen op Watch2Day? Ja! Een Vondel herenhorloge. 

Momenteel wordt er via Watch2Day een Vondel herenhorloge aangeboden voor een scherpe aanbieding. Normaal gesproken zijn de herenhorloges van Vondel € 92,- wat het naar onze mening helemaal waard is. Maar via Watch2Day kan je hem nóg goedkoper fiksen: voor slechts € 54,95 worden de herenhorloges van Vondel momenteel aangeboden.

Je hebt daarbij keuze uit twee verschillende exemplaren: een goudkleurige omlijsting van het klokwerk met een bruine band of een zilverkleurige omlijsting van het klokwerk met een zwarte band. Wij vinden zelf de zwarte variant met zilveren accenten het mooist, ook met de kijk op de feestdagen die om de hoek staan.

Bekijk hieronder nog enkele beelden van het Vondel herenhorloge en pak vandaag je kans door er zelf eentje voor een bizar lage prijs aan te schaffen.

Fiks horloge bij Watch2Day voor € 54,95!

het vondel herenhorloge

vondel herenhorloge goude variant

En voor welke kleur van het Vondel herenhorloge ga jij? Tip: hou ook rekening met het feit als je een gouden ring of zilveren ring draagt, je het beste kunt kiezen voor de gelijke kleuren.

Beelden: Vondelwatches.com


Dit is een affiliate blogbericht, wat inhoudt dat de link van Watch2Day een speciale link is. Wanneer jij hier op klikt en vervolgens een aankoop doet, kan de webshop zien dat jij vanaf onze website bent gekomen. Wij ontvangen dan vervolgens een vergoeding. Hoewel wij hier aan kunnen verdienen, hebben we het bericht naar waarheid geschreven en heeft het geen invloed op onze mening. Wij zijn verplicht dit te melden bij soortgelijke berichten.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Reacties

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.