Vriendin verrassen met Valentijnsdag? Wij hebben wat tips!

Tips om je vriendin te verassen met Valentijnsdag op een rijtje

Binnenkort is het weer 14 februari, de dag waar je je vriendin weer even goed kunt verwennen. Maar al snel komt de vraag “Hoe kan ik mijn vriendin nu eigenlijk nog verrassen?” in je hoofd op. Geen zorgen, wij hebben een aantal tips op een rijtje gezet waarmee jij je vriendin nog steeds enorm mee kunt verrassen! Dus, je vriendin verrassen met Valentijnsdag? Check onze tips!

#01 Een prachtig lingerie-setje

Deze kan natuurlijk niet in de lijst met tips om je vriendin te verassen met Valentijnsdag ontbreken. Helemaal niet tijdens Valentijnsdag! Met een mooi lingerie-setje steel je altijd het hart van je vriendin. Bij Hunkemöller vind je enorm veel mooie lingeriesetjes die je speciaal voor Valentijnsdag kunt kopen! Sterker nog, er zijn speciale ‘Valentijnslingeriesetjes’ onder de noemer #14daysoflove.

lingeriesetje voor valentijnsdag

#02 Een weekendje weg naar het buitenland

Een ander leuke verrassing is een weekendje weg. En hoe kun je dit nou nog leuker maken dan door een weekendje weg in het buitenland te boeken? Schrik niet, want een weekendje naar bijvoorbeeld Parijs hoeft helemaal niet zo duur te zijn. Je kunt trouwens ervoor kiezen om met de trein te gaan!

weekendje weg met valentijnsdag

#03 Uiteten of lunchen in een goed restaurant op een mooie locatie

Met een lekker etentje scoor je altijd punten. Ook met Valentijnsdag, maar dan wel eventjes nét specialer natuurlijk. Ga op zoek naar een leuk restaurant op een speciale locatie. Met een mooi uitzicht zit je meestal al goed. Daarbij kun je zelf natuurlijk ook gelijk lekker mee genieten.

uiteten met mooi uitzicht

En? Met welke van bovenstaande tips ga jij je vriendin verrassen met Valentijnsdag?

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Reacties

Reacties