Waar en wanneer is Serious Request 2016?

wanneer is serious request 2016

Waar en wanneer is Serious Request 2016? Check het hieronder!

Binnenkort is het weer zover: Serious Request 2016! Eerder schreven we nog over Land Rover die dit jaar Serious Request ook weer steunt. Elk jaar lijkt de goeden doelen actie groter en groter te worden. NPO 3FM zet zich samen elk jaar in voor een goed doel, ook wel een ‘stille ramp’ genoemd. Ze willen met de landelijke actie zoveel mogelijk geld in zamen voor de meestal nog onbekende ziekte of aandoening. Hiervoor sluiten verschillende 3FM DJ’s zich op in het ‘Glazen Huis’. Lees hieronder verder en krijg antwoord op ‘Wanneer is Serious Request 2016 en waar?’.

Serious Request staat misschien wel het meest bekend om het Glazen Huis, waarbij verschillende DJ’s zich laten opsluiten en dit live te zien is op de televisie. Daarnaast is het ook te horen op de Radio. DJ’s die zich niet laten opsluiten zetten zich ook in voor Serious Request 2016 door middel van speciale reportages of andere acties.

Maar wanneer is Serious Request 2016?

Dit jaar is Serious Request 2016 van 18 tot en met 24 december 2016. Verschillende DJ’s laten zich op dat moment opsluiten in het Glazen Huis tot en met de dag voor kerst. DJ’s Domien Verschuuren en Frank van der Lende zijn dan 24 uur per dag te volgen op televisie en radio via 3FM.nl. Tijdens deze periode kunnen luisteraars en geïnteresseerden speciale nummers aanvragen tegen een vergoeding wat gelijk staat aan een donatie voor de ziekte waar ze zich voor inzetten.  Dit jaar zetten zij zich in Breda in voor de dodelijke longontsteking bij kinderen. Zij noemen dit ook wel een ‘stille ramp’, omdat er nog te weinig aandacht is voor de ziekte.

Waar is Serious Request 2016 dit jaar te vinden?

Dit jaar is Serious Request te vinden in Breda. Daar staat het Glazen Huis  op de Grote Markt. Dit is echter niet de eerste keer dat het Glazen Huis van Serious Request hier te vinden is, in 2008 waren zij hier al eerder. Hoewel het daar toen ook al was, wordt er nu gerekend op nog meer drukte. Elk jaar lijkt de jaarlijkse goeden doelen actie van 3FM groter en groter te worden en kan er zelfs bijna gesproken worden van een ‘prachtig ritueel’.

Bekijk de video van Serious Request 2016!

Alvast in de stemming komen. Bekijk dan een prachtige video van Serious Request waarin meer uitgelegd wordt over wanneer Serious Request 2016 is, waar het Glazen Huis te vinden is en wat zij dit jaar onder de aandacht willen brengen. Hoewel wij je dit hierboven al uitgelegd hebben, alsnog de moeite om even te checken.

Namens de gehele redactie van THEDUDES.NL, wensen wij de hele organisatie van 3FM Serious Request onwijs veel succes. Mochten jullie ook een kijkje gaan nemen in Breda waar het Glazen Huis dit jaar te vinden is en foto’s maken, deel ze hieronder via de comments!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Reacties

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.