Walibi Fright Nights spookhuizen op een rij

walibi fright nights spookhuizen

Walibi Fright Nights spookhuizen zijn gruwelijk

Van 8 tot en met 30 oktober is het elke vrijdag, zaterdag en zondag van 18.00 tot 23.00 uur zover: Walibi Fright Nights. In deze maand wordt Walibi in het weekend omgetoverd tot een ware horrorwereld. Dit jaar is het thema “No one can hear you”. Net zoals de vorige edities zijn er weer verschillende spookhuizen te vinden op het park. Bekijk hieronder alle Walibi Fright Nights spookhuizen op een rij en bekijk tot slot al een interessante review van de rides-specialist Ruben Koet, eigenaar van Xtremerides.Je betaalt € 37,50 voor een entreekaart voor Walibi Fright Nights. Voor elk spookhuis moet je ook een ticket hebben. Voor The Clinic betaal je € 15,- om toegang te krijgen. Voor de overige spookhuizen betaal je vervolgens € 5,50 per stuk. Echter kun je ook op de website van Walibi een R.I.P. bundel kopen voor € 99,95, waarbij je toegang krijgt tot alle vier de ‘haunted hauses’ en vervolgens ook nog eens kan genieten van een buffet. Bekijk hieronder de vier verschillende spookhuizen.

The Clinic (16+)

The Clinic is een ruimte waar je behandeld wordt door Dr. Adams. Je wordt in deze ‘beruchte kliniek’ zorgvuldig behandeld. Volgens Fright Nights zelf kom je deze kliniek als een heel anders mens eruit. Tenminste, als je er weet uit te komen…

The Villa

Een van de meest unieke spookhuizen: The Villa. Als jij er altijd al van gedroomd hebt om zelf in de spotlights te staan van een enge horrorfilm, ben je hier op het juiste adres. Alleen gaat het hier eigenlijk niet om een hollywoodfilm, maar om een hollywoodhel. Kijk maar even goed of je nog steeds zo graag op de set wilt staan als je hier eenmaal uit komt.

Jefferson Manor

Dit spookhuis is een groot en verlaten landhuis. Een hele tijd geleden woonde hier de familie Jefferson. De familie is op mysterieuze wijze overleden. De verhalen gaan te ronde dat de familie zich bezig hield met het oproepen van geesten. Zou dit dan misschien de oorzaak zijn van hun dood?

Haunted Holidays

Als we tegen jou zeggen feestdagen, denk je vast aan een warme woonkamer met de familie bij de kerstboom. Of aan vroeger, toen je nog met Sinterklaas samen met je broertje op de bank zat te wachten tot je het zolang gewilde cadeautje kreeg. Reken er maar op dat geen enkele feestdag hierna nog zo zal zijn in jouw gedachten. Nieuwsgierig waarom? Pleeg maar een bezoekje aan Haunted Holidays. Fijne feestdagen!

Psycho Shock

In het spookhuis Psycho Shock stap je in een laboratorium. Dit is niet zomaar een lab, maar een lab waar men onderzoek doet naar angst. Hoe ontstaat angst en hoe wordt angst nog erger? Er worden hier bizarre experimenten gedaan en daar hebben de onderzoekers natuurlijk wel proefpersonen voor nodig. Laat jij nou net een stap hebben gezet in dit spookhuis.

Zoals we hierboven al aangaven is er al een mooie review op YouTube verschenen door Xtremerides. Bekijk de review hieronder!

Welke van de Walibi Fright Nights spookhuizen lijkt jouw het allergruwelijkst? Laat het hieronder weten. Benieuwd naar meer reviews of heb je zelf een review? We horen het graag. Je kunt je e-tickets allen online aanschaffen op de speciale website Frightnights.nl.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *