Wanneer komt seizoen 3 Peaky Blinders op Netflix?

wanneer komt seizoen 3 peaky blinders op netflix?

Wanneer komt seizoen 3 Peaky Blinders op Netflix? Wij kunnen niet wachten!

Eerder schreven we al over de Netflix serie Peaky Blinders, waar je even teruggaat in de tijd. Het verhaal speelt zich af in de begin jaren 1900, waarbij de familie Shelby centraal staat. Het verhaal speelt zich af in Engeland en de sfeer is heerlijk. De serie op Netflix is eigenlijk na twee afleveringen al gelijk verslavend, wat een serie natuurlijk ‘echt goed’ maakt. Daarom duurde het maar even voor we door seizoen 1 en 2 heen waren en tot onze grote verbazing hield het daar op dit moment op. Want meerdere seizoenen zijn nog niet op Netflix te vinden. Wij zochten uit: Wanneer komt seizoen 3 Peaky Blinders op Netflix?


We genoten werkelijk van het eerste en tweede seizoen van de Britse serie Peaky Blinders. Het verhaal is verslavend en je staat elke keer weer versteld hoe de ‘Shelby’ familie uit de rotzooi weet te blijven. En komen ze in de problemen, weet Thomas Shelby, het hoofd van de familie wel weer raad. Helaas is seizoen 3 en zij de daarop volgende seizoenen nog niet op Netflix te vinden, hoewel deze al wel een tijdje uit zijn.

Inmiddels is Seizoen 3 al op televisie te zien geweest op BBC, echter is deze nog niet terug te vinden op Netflix. Verschillende websites die goed voorspellen wanneer een seizoen op Netflix te zien is, schatten dat Peaky Blinders seizoen 3 rond het tweede kwartaal van 2017 te zien zal zijn op de streamingdienst. Dit is onder andere te lezen op de website Netflix-Nederland.nl.

Seizoen 3 gaat ook dit keer natuurlijk over de familie Shelby. Op de trouwdag van Thomas Shelby wordt hij benaderd door een geheimzinnige sekte die iets te maken heeft met een grote wapendeal. De wapendeal kan wel eens heel veel invloed hebben op de toekomst. En dan hebben we niet alleen over de toekomst van de Peaky Blinders.

Kan je niet wachten en wil je alvast een voorproefje van seizoen 3? Bekijk dan Seizoen 3 van Peaky Blinders hieronder. Laat hieronder in de comments weten wat jij verwacht van seizoen 3 en of jij ook al met smart zit te wachten op de Netflix release datum.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Reacties

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.