Wat te doen op Koningsdag?

wat te doen op koningsdag?

27 April 2015 is het dan zover, Koningsdag. Dit belooft weer een groot feest te worden. Omdat er zo ongelooflijk veel te doen is,  staat hieronder een overzicht met activiteiten en events die deze dag gepland staan. Speciaal voor jou als jij jezelf afvraagt: Wat te doen op Koningsdag?

Wat te doen op Koningsdag in Amsterdam?

Amsterdam is net als dit jaar weer goed bij. Het Vondelpark zal net als wat te doen op koningsdag?op voorgaande Koninginnedagen en Koningsdag weer omgetoverd in een groot activiteiten park. De grote feesten spelen zich hierbuiten af. Kingsland zal te bezoeken zijn bij Amsterdam RAI. Met bekende Dj’s als Armin van Buuren, Martin Garrix en Showtek kan het niet anders dan één groot feest worden. Ook feesten als Loveland Oranje en Kingsday Festival zijn dit jaar weer in Amsterdam te vinden tijdens Koningsdag. Loveland in het Oosterpark en Kingsday weer in het Olympisch stadium met bijvoorbeeld onder andere PartySquad en Bakermat! Ook zullen de grachten natuurlijk weer vol liggen met boten vol gezelligheid!

Wat te doen op Koningsdag in Leiden?

In Leiden wordt het ook weer een groot oranje gekleurd feest.  Met een grote kermis gaat het de 26ste al van start. Op het Stadshuisplein, Garenmarkt, Nieuwe Rijn, Botermarkt, Gangetje en in de Breestraat zijn veel activiteiten te vinden. Wil jij nog even van Barry Badpak genieten? Deze is te vinden tussen 16.30 en24.00 uur bij het Stadshuisplein in Leiden. Op Pieterkerksplein is Carribean Kingsday, een tropisch feest met hapjes, drankjes en een markt.

Wat te doen op koningsdag in Den Haag?

In Den Haag is het elk jaar feest voor jong en oud. Er is ruimte voor een grote vrijmarkt. Wil jij je spullen hier ook gaan verkopen, dan moet je hier echt vroeg bij staan, want er is elk jaar weer een run op een goede standplek. Wil jij een rondrit in historische trams? Dan moet je echt naar Den Haag gaan. Voor de echte feesten kun je toch beter naar Amsterdam.

Bekijk hieronder een sfeerimpressie van Kingsland 2014! Weet jij al wat te doen op Koningsdag?

https://www.youtube.com/watch?v=irBR3lD9bwg

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Reacties

Reacties