Wat willen mannen voor Kerst onder de boom?

wat willen mannen voor kerst

Wat willen mannen voor Kerst: onze wensen op een rij!

Zoals je misschien wel gemerkt hebt gaan veel berichten de laatste tijd over Kerst. Waar we nog niet over geschreven hebben is wat wij mannen eigenlijk graag zien onder de boom. Wat willen mannen voor Kerst, is een vraag die menig vrouw vaak stelt. In dit blogbericht sommen wij de cadeau’s even op die mannen graag willen hebben voor Kerst. Na het lezen van de lijst ‘Wat willen mannen voor Kerst’ nog suggesties? Laat ze achter in de comments!

#01 Een mooi horloge

Horloges hebben we nooit genoeg. Hebben we net een mooi horloge gekocht, zien we er weer eentje voorbij komen die net weer beter past bij dat ene overhemd. We vinden het fijn om een horloge te vinden onder de boom! Horloges voor mannen van bekende merken kun je bij Horloge.nl al voor een schappelijke prijs aanschaffen.

#02 Baardtrimmer of scheerapparaat

Van een scheerapparaat of baardtrimmer worden we ook blij. Onze baard is een never ending story. Zijn we net klaar met scheren, kunnen we drie dagen later weer aan de slag. Een goede baardtrimmer of scheerapparaat is een cadeau wat we graag willen hebben met Kerst. Goede en betrouwbare baardtrimmers vind je onder andere bij Cooblue.

#03 Nieuwe nette schoenen

De feestdagen staan weer om de hoek. Als Kerst eenmaal gevierd wordt blijkt het toch dat we de schoenen in onze kast niet zo mooi meer vinden, of ze al afgetrapt zijn door ze dagelijks aan te trekken naar kantoor. Een nieuw setje nette schoenen is dan hét cadeau op dat moment. We kunnen ze gelijk aan en poetsen ze na tweede kerstdag weer netjes op voor Oud en Nieuw. Bij Schuurman Schoenen vind je nette herenschoenen voor deze tijd van het jaar.

#04 Overhemd

Hetzelfde geldt eigenlijk voor een mooi, net overhemd. Hier hebben we er ook nooit genoeg van. Het liefst hebben we een net overhemd, zonder figuren, blokjes of andere patronen erop. Op die manier kunnen we het overhemd die avond nog aan, als we uiteten gaan en kan hij weer glad gestreken worden voor Oudjaarsavond. Een overhemd kun je goed aanschaffen bij de Bijenkorf. Kijk naar merken als Olymp en Profuomo, als je niet al te veel wilt betalen.

#05 Foute kersttrui

En natuurlijk. Onze liefde voor een foute kersttrui is je vast niet ontgaan. Een heerlijk warme, maar vooral foute kersttrui doet ons glimlachen. En je weet het: hoe fouter, hoe beter. Verras ons met een foute kersttrui. Hou er wel rekening mee dat we hem gelijk aantrekken.

Dus wat willen mannen hebben voor kerst? Het liefst een horloge, scheerapparaat, schoenen, overhemd of een foute kersttrui. Natuurlijk zijn gadgets ook altijd op z’n plek, maar daarbij geldt dat alleen nieuwe gadgets het goed doen. Zo nieuw, dat we ze hier nog niet bij hebben kunnen schrijven!


Dit blogbericht ‘Wat willen mannen hebben voor Kerst’ bevat enkele affiliate linkjes. Een affiliate link houdt bij dat jij vanaf onze website bent gekomen. Wanneer jij een aankoop doet bij de webshop waar jij in terecht komt, krijgen wij een commissie over het aankoopbedrag. Hoewel wij een vergoeding hiervoor kunnen krijgen, hebben we bovenstaand bericht naar onze eigen mening geschreven. Vragen over een affiliate samenwerking? Die kun je ons altijd stellen of lees meer op onze privacy pagina.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Reacties

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.