Websites voor kerstaankopen – Dudecollege #05

websites voor kerstaankopen

Volgende maand gaan we weer met z’n allen volgas op jacht naar leuke kerstcadeaus. Of het nu gaat om een kerstcadeau voor je vriendin, broertje of een van je ouders: ze moeten gekocht worden. Hoewel je er niet om heen kunt dat je er toch echt wat geld voor neer moet leggen, kan je wel op slimme wijze aardig wat besparen. Als je het slim aanpakt. In dit blogbericht vertellen wij welke websites voor kerstaankopen je kunt checken, om slim inkopen te doen.

Eerder schreven we al over onze liefde voor extreem foute kersttruien. Kerst is een gezellig feest waarbij mooie cadeaus onder de kerstboom zeker niet vergeten mogen worden. Hoewel het shoppen naar kerstcadeaus een aardig karwei kan zijn, hoeft het als je het slim aanpakt niet zo prijzig uit te vallen. Er zijn veel websites die speciale kerst secties op de website hebben, webshops met speciale kerstaanbiedingen en handige websites die jou helpen besparen tijdens deze enorm dure maand.

Een goed voorbeeld van een webshop waar je goed kunt slagen is natuurlijk de welbekende Bijenkorf. Niet alleen in de webshop is het altijd heerlijk shoppen tijdens de december maand met mooie aanbiedingen, ook in de winkel zelf is het altijd een mooie en gezellige happening. Andere webshops pakken uit met handige nieuwsbrieven, speciaal met leuke kerstcadeaus. MegaGadgets.nl bijvoorbeeld, stuurt elk jaar rond de kerstperiode een handige e-mail naar hun fans, met daarin kerstaanbiedingen voor elk soort doelgroep.

Natuurlijk kun je ook shoppen bij je favoriete webshop, zonder dat deze speciaal een kerstdeal of aanbieding heeft. Wat dan wel slim is, is om te kijken of hier op dat moment acties zijn. Een website die je dan kan raadplegen is Acties.nl. Hier vind je van enorm veel winkels actuele aanbiedingen, acties en handige deals. Zelfs als je niet weet waar je precies je kerstcadeaus wilt kopen, kan je deze website raadplegen. Er is namelijk ook een categorie met ‘Cadeaus & Gadgets’, waar je prima inspiratie op kunt doen.

Bovenstaande websites voor kerstaankopen, maken het een stuk leuker en eenvoudiger om te slagen voor kerstcadeaus. Heb jij nog tips of handige websites voor onze lezers? Laat het dan hieronder in de comments weten!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Reacties

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.