WhatsApp op je computer gebruiken: zo simpel is het!

whatsapp op je computer gebruiken

WhatsApp op je computer gebruiken zonder iets te installeren

Het is sinds enige tijd mogelijk om op zeer eenvoudige wijze WhatsApp te gebruiken via je computer. Je hoeft hier niets voor te installeren en je zit werkelijk binnen enkele seconden op je eigen WhatsApp account via je computer! Wij houden van dit soort slimmigheden, zo schreven we eerder over het uitschrijven van al je nieuwsbrieven in één keer. Hoe je dat doet? Check de eenvoudige stappen hieronder en ga lekker WhatsApp-en via je computer! WhatsApp op je computer gebruiken? Lees hieronder verder!

Nee, je hoeft hier geen rare programma’s voor te installeren en het werkt sowieso op elke computer! Het enige waar je rekening mee moet houden, is dat de computer wel verbinding moet kunnen maken met je telefoon. Je zult dus even WhatsApp aan moeten zetten en vervolgens moet je even de onderstaande stappen uitvoeren.


Je gaat naar de website web.whatsapp.com en je zult zien dat er gelijk een scherm opent. Je vult simpelweg je telefoonnummer en vervolgens maakt de website contact met jouw telefoon. Je kunt vervolgens lekker gaan chatten via de populaire chatdienst. WhatsApp op je computer gebruiken heeft daarnaast nog veel voordelen.

Wat dacht je bijvoorbeeld van alle media die je via WhatsApp verstuurd? Als je op je werk zit en iemand stuurt een foto door van een project, kun je deze hele simpel downloaden op je computer. Het is dus afgelopen met het eindeloos heen en weer mailen van bestanden en is veel simpeleren om via WhatsApp te regelen. Daarnaast hoef je niet telkens je telefoon op te pakken tijdens het gebruiken van je computer: je krijgt een klein geluidje te horen op je computer als iemand je een bericht stuurt.

Simpel he? Laat hieronder weten of het jou al gelukt is om WhatsApp op je computer te gebruiken.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Reacties

Reacties

Een reactie op “WhatsApp op je computer gebruiken: zo simpel is het!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.