Wijnbar VinVin in Utrecht aanrader voor wijnliefhebbers

wijnbar vinvin in utrecht

Wijnbar VinVin in Utrecht draagt vanaf nu titel ‘Wine Bar of the Year’

Wijnliefhebbers opgelet: Wine Bar VinVin is uitgeroepen tot dé beste Wine Bar 2016. Na onwijs veel stemmen en meerdere jurybezoeken is vandaag bekend geworden dat VinVin de naam van de beste Wine Bar mag dragen. Een mooie prestatie! Lees hieronder meer over Wijnbar VinVin in Utrecht, die uit twaalf verschillende Wine Bars uiteindelijk de winnaar is geworden.

Er zijn in Nederland veel verschillende wijnbarretjes te vinden. Vooral in grote steden kom je veel wijnbars tegen, waar wij je aanraden om eens naar binnen te stappen. Onlangs was er een verkiezing onder verschillende wijnbars in Nederland. Heel Nederland kon stemmen of haar of zijn favoriete wijnbar.

Vanmiddag werd de winnaar bekend gemaakt. Twaalf eigenaren van wijnbars uit Nederland kwamen in Amsterdam samen om daar te horen wie uiteindelijk de titel beste wijnbar van het jaar mag dragen. Uiteindelijk kwam daar de winnaar uit de bus: Wijnbar VinVin in Utrecht is de ‘Wine Bar of the Year’, een prachtig resultaat voor een wijnbar!

Passie en bevlogenheid is niets geks bij Wijnbar VinVin

Onder andere de wijnkaart en de sfeer zorgen ervoor dat de titel naar de wijnbar in Utrecht gaat. In een juryrapport over VinVin is ook te lezen dat ‘de passie en bevlogenheid’ waarmee er uitleg wordt gegeven over de verschillende wijnen in combinatie met de heerlijke happen, een hele ‘wijnbeleving’ ervaart.

Eigenaar Julian Cleton doet het al sinds de verkiezingen bestaan erg goed: telkens was hij terug te vinden in de top 10. Echter is dit nu de eerste keer dat Wijnbar VinVin in Utrecht nu terecht de titel mag dragen.

Julian, van harte gefeliciteerd met deze prachtige titel. We komen snel een keer langs, cheers!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *