5 x YouTube pranks die helemaal fout gaan

youtube pranks die helemaal fout gaan

Deze vijf YouTube pranks gaan helemaal fout

Onderstaande video’s zijn YouTube pranks die helemaal fout gaan. Pranks worden steeds vaker uitgehaald bij voorbijgangers. De een kan erom lachen en de ander zit er totaal niet op te wachten en gaat gelijk door het lint. Bekijk hieronder vijf video’s met YouTube pranks die helemaal fout gaan. Popcorn: check!

Geleende telefoon in water

In onderstaande video leent de pranker een telefoon van een voorbijganger. Tijdens het bellen wisselt hij de telefoon sneaky om en valt vervolgens half in water. De omgeruilde telefoon is natuurlijk de telefoon die in de fontein valt, maar de voorbijganger heeft dit op het eerste gezicht niet door. Alles gaat goed, tot 2.41.

K.O. door een visnet

In de volgende video gooien de makers van de video voor de gein een visnet over iemand heen. In de video is te zien dat de man bij wie het geintje wordt uitgehaald goed aggresief wordt. Een vriend van hem, die in eerste instantie ook niet door heeft dat het een prank is, geeft een goede back kick bij de voorbij rennende prankers. Resultaat: K.O.. Actie vanaf het begin.

Helemaal klaar met die scary clown pranks!

Je kent vast die pranks wel, waarbij er enge clowns achter je aan komen rennen. In volgende situatie slaat de laatste groep hard terug. Actie vanaf 2.20.

Op Jordans staan

Deze gasten weten niet van ophouden. De prank luidt “Op Jordans staan in The Hood”. Totaal niet grappig, maar het gaan dan ook een paar keer goed fout.

Ice Bucket Challenge 2.0

Ook de volgende prank speelt zich af in ‘The Hood’. Dit maal gaat er een lege grote emmer mee, waarbij ze net doen alsof deze gevuld en deze willen legen over voorbijgangers. Alles is leuk en aardig tot aan de grote pet meneer. Actie vanaf 1.40!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Reacties

Reacties